19.05.2022

KIBRISŞEHİTLERİ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Seyhan Müftülüğü Kıbrısşehitleri Kur'an Kursu 4-6 Yaş Grubu Öğrencilerimizin Mezuniyet Töreni iki ayrı seans halinde yapıldı.

Duvak Düğün Salonunda saat: 11.00 da iki sınıfımız [40 yavrumuz], 14.30 da da diğer iki sınıfımız 38 yavrumuz taçlarını taktı.

Programda minik yüreklerin Kur’an sevgisi dinleyicileri duygulandırdı.

Program öğrenci velilerimizin sunumunda küçük yavrumuzun ezber okuduğu Bakara suresi son iki ayetinin tilâvetiyle başladı. Minikleri birbirinden güzel ilahileriyle ve görsel sunumlarıyla hem minikler, hem büyükler coştu.

Program Kur'an Kursu Yöneticisi Asiye ÇAĞLAROĞLU'nun hoşgeldiniz konuşması, İl Müftü Yardımcısı Dürdane COŞKUN’un ve İlçe Müftümüz Mehmet YAMAN’ın konunun anlam ve önemine yönelik konuşmaları, 04-06 yaş grubu çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilmesi, öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi, pasta kesilip katılımcılara ikram edilmesi ve yavrularımıza taçların takılıp dua edilmesiyle sona erdi.

Kurs Öğreticisi hocalarımıza, cami cemaatimize, hocalarımıza, derneğimize, mekan sahibi Duvak Düğün Salonu yetkililerine, minik yavrularımıza ve velilerimize, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.