05.05.2021

"UNUTURSAN YETİM KALIR" İSİMLİ KAMPANYAMIZA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Bugün dünyanın dört bir yanında savaşlar, doğal afetler, hastalıklar ve çeşitli nedenlerden dolayı annelerini ve babalarını kaybetmiş milyonlarca yetim çocuk bulunuyor. Yarım asra yakın süredir iyilik yolunda yürüyüşünü sürdüren Vakfımız da yetimlere sahip çıkmak, onların ihtiyaçlarını giderebilmek ve geleceklerine umut olabilmek için gayret gösteriyor. Anne şefkatinden yoksun baba merhametinden mahzun, yaşamını tek başına idame ettirmek zorunda kalan yetimlerimize milletimizin destekleriyle kol kanat geriyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında yetimhaneler yaptırıp ümmetin evlatlarına sahipsiz olmadıklarını gösteriyoruz.

Türkiye Diyanet Vakfımız ve İlçe Müftülüğümüzün "Unutursan Yetim Kalır" isimli yetimlerimize yönelik kampanyamıza bir aylık emekli maaşını bağışlıyan Ahmet amcamızın emanetini Sarıhamzalı Mh. Hacı Kazım Barışık Camii İmam Hatibi İsa KAVUN hocamız Müftümüz Mehmet YAMAN hocamıza bağış makbuzu karşılığında teslim etti. Afrikalı yetimlerimizi sevindiren Ahmet amcamıza ve tüm hayır sahibi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim kabul buyursun.