19.12.2019

Kitap Oku, Çocukla Bağını Doku

"Kitap Oku, Çocukla Bağını Doku" Projesi başladı.
Seyhan Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca; 4/6 yaş Kur'an Kursu Öğreticileriyle 5 ay boyunca sürecek ayda bir adet çocukla ilgili eğitici kitap okuma ve birlikte mütalaasını yaptığımız kitap kritiği çalışmamızın ilkini bugün Müftülüğümüz salonunda gerçekleştirildi. Çalışma Projeye katılan öğreticilerin çocukları yakından tanımalarını ve onlarla doğru iletişim kurmalarını sağlamak; öğreticilerin birbirleriyle tecrübe paylaşımlarını ve aralarındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Kitap Oku, Çocukla Bağını Doku" Projesi kapsamında "Çocuklara Söz Geçirme Sanatı" kitabının mütalası yapıldı.
Projeye katılan öğreticilerimize teşekkür eder, bir sonraki kitabımız için iyi okumalar dileriz.