16.10.2023

MİNİKLERİN BED-İ BESMELE HEYECANI

Müftülüğümüze bağlı Karabucak Kur'an Kursumuzda eğitim gören öğrencilerimiz için "Bed-i Besmele" merasimi gerçekleştirildi. Programa İlçe Müftümüz Mehmet YAMAN, Kur'an kursu öğreticilerimiz, öğrencilerimiz ve veliler katıldı. İlçe Müftümüz konuşmasında "Bed-i Besmele Merasimleri" hakkında bilgi sunarak; "ecdadımızdan yadigâr bu güzel merasimler yavrularımıza ve bizlere besmelenin ehemmiyetini adeta zihinlerimize ve gönüllerimize nakşediyor" dedi.

Program öğrencilerimizin Fatiha tilaveti, Yüce Kitabım ve İlk Kelâm-Selâm vb. öğretileri sergilemeri ile devam etti. İlçe Müftümüzün kurs yönetici ve öğreticilerine, merasimde emeği geçenlere, merasime katılanlara ve kursumuzun destekcisi hayırseverlere teşekkür etmesi ve öğrenciler ile sohbet etmesiyle program sona erdi.