15.03.2024

Müftü Taşcı’dan Ziyaret

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık ile birlikte, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’e ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Sonrasında Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı ve Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayıklık ile birlikte 57.Alay Şehitleri Camii’nde incelemelerde bulundu.

Ziyaret sonunda İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan kitaplar hediye ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.