29.11.2023

Kahraman Şehidimiz Duâlarla Uğurlandı

Isparta'da görevli Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış, Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü PKK'lı terörist grubun sızma girişiminde bulunması üzerine çıkan çatışmada şehit düştü.

Şehidimizin Türk bayrağına sarılı naâşı silah arkadaşlarının omzunda törenle karşılandı. Ceyhan ilçesine bağlı İlbeyli Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Çalış'ın naâşı Toktamış Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Kur'an-ı Kerim tilâveti ve İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın yapmış olduğu duâ sonrasında şehidin cenazesi defnedildi.

Cenaze törenine şehidin yakınları, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Vali Yavuz Selim Köşger, İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Ceyhan İlçe Müftüsü Ali Can, mülki ve idari amirler ile vatandaşlar