13.06.2022

Müftü Çınar Daire Personeli İle Vedalaştı

07.06.2022 tarihinde Ankara il Müftüsü olarak atanan Adana İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR il müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen programda daire personeli ile vedalaştı. Yaklaşık 5,5 yıldır görev yaptığı mesai arkadaşları ile vedalaşırken duygulu anlar yaşandı.

Veda programında bir konuşma yapan ÇINAR, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Çalıştığımız süre zarfında Adana ve Adanalı kardeşlerimizin yaptığımız hayırlı işlerde vedikleri destek bizi ziyadesiyle memnun etti. Artık Ankara'da da bir kardeşinizin olduğunu unutmayın. Sizlerin destekleriyle Adana'da güzel ve hayırlı işler yaptık. Şimdi bayrak değişim zamanıdır. Şerefle taşıdığım bu kutsal nöbeti yeni gelecek müftümüzele daha iyi yerlere taşıyacağınıza inancım tamdır Allah'ın izniyle. Biz seferdeyiz Zafer Allah'a aittir."

Varsa hakkı herkese helal ettiğini beyan eden ÇINAR personelden de helallik istedi.