11.06.2022

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Selim Argun İlçe Müftüleriyle Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkanlığı hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, merkez ve taşra teşkilatının arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, sahada çalışan personelin motivasyonunun artırılması amacıyla Çukurova Nezihe Yalvaç Uygulama Otelinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim ARGUN’ un Başkanlığında yapılan toplantıya Dış İlişkiler Genel Müdürü Mahmut ÖZDEMİR, Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezleri Daire Başkanı Abdurrahman AKKUŞ, Yurtdışı Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Dursun Ali COŞKUN, İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, İl Müftü Yardımcıları ile İlçe Müftüleri katıldı.

Bilgi alışverişinde bulunulan istişare toplantısı iyi niyet temennilerinin ardından son buldu.