28.05.2022

Müftü Çınar’dan Roman Vatandaşlarımıza Ziyaret

Adana İl Müftüsü Dr.Hasan Çınar, Roman vatandaşlarla bir araya geldi.
Cuma namazı öncesi İl Müftüsü Dr Hasan ÇINAR, Yüreğir Kaymakamı Dr Mehmet ÖZEL, İl Müftü Yardımcısı A.Hilmi YAZAR ve Yüreğir İlçe Müftüsü Ahmet GÖZCÜ, Adana Romanlar Yardımlaşma Dayanışma ve  Kültür Derneği Başkanı Ahmet ÖZYURT ve dernek üyelerini ziyaret etti.
Müftü ÇINAR, Cuma vaazı ve namazından sonra roman vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, bu tür programların önemi, karşılıklı ziyaretlerin devam etmesinin gerekliliği kanaati ön plana çıktı. Dernek Kütüphanesine Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından bir çok kitap hediye edildi. İyi niyet temennilerinin ardından program sona erdi.