25.05.2022

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum

Diyanet İşleri Başkanlığı-Milli Eğitim Bakanlığı- Gençlik ve Spor Bakanlığı İş birliği İle yürütülen porjede 2021-2022 eğitim-öğretim sezon finali Adana İl Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Kültür Şenliği” ile tamamlandı.

Adana İl Müftülüğünün koordinasyonu ile Sarıçam İlçesinde bulunan Kızılkaş Piknik Alanında düzenlenen kültür şenliğine İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, ilgili kurumların yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, projede yer alan gönüllüler, öğrenci velileri ile, Orhangazi İmam-Hatip Ortaokulu ve Hacı Özcan Sinağ Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarıyla başlayan şenlikte, ikramlar eşliğinde çeşitli sosyal faaliyetler ve yarışmalar yapıldı. Ortaya çıkan renkli görüntüler ile gençlere unutulmaz bir gün yaşatıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün hazırladığı oyun istasyonlarında, projede yer alan öğrenciler öğretmenlerinin koordinesinde doyasıya eğlendiler. Şenliğin sonunda alanda bulunan bayrağın altında, izci liderleri öncülüğünde Ekrem ŞAMA’nın kaleme aldığı “BAYRAK” marşının okunması ile şenlik son buldu.