30.04.2022

Arefe Çiçekleri

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi işbirliğiyle “Arefe Çiçekleri” projesi kapsamında hayırseverlerin yardımlarıyla hazırlanan 150 adet giyim çekleri ve 150 adet gıda yardım kolileri yetim, öksüz çocuklar ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Danimarka Türk Diyanet Vakfı Müşaviri Hüseyin Gündoğar başta olmak üzere vakıf çalışanlarına, zekat ve sadakalarını bağışlayan gurbetçi kardeşlerimize ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi görevli ve gönüllülerine,  il müftü yardımcılarına, şube müdürlerine, kadın kollarına  teşekkür eden Adana İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar, ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olmanın ve yetimlerin mutluluklarına şahit olmanin büyük mutluluk olduğunu ifade etti.