10.01.2022

YÜREĞİR MÜFTÜLÜĞÜ DİN GÖREVLİLERİ İLE YILIN İLK HAFTASI DEĞERLENDİRME BULUŞMASI

Kurumsal kapasiteyi geliştirme, çalışmaları değerlendirip personelimiz moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik buluşma programı Yüreğir Kültür Merkezinde yapıldı.

Programa, Yüreğir Kaymakamı Sayın Oğuzhan BİNGÖL, İl Müftüsü Dr Hasan ÇINAR, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih KOCAİSPİR ve Yüreğir Müftüsü Ahmet GÖZCÜ katıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi takdiminin ardından 5 Ocak Adana' nın düşman işgalinden kurtuluşu vesilesi ile tüm şehitlerimiz rahmet ve minnetle yad edildi.

Kur'an - ı Kerim tilaveti, ilahi kasideler eşliğinde duygusal anlar yaşandı. Emekli din görevlilerininde davetli olduğu programda plaket takdimi yapıldı.

İl Müftüsü Dr Hasan ÇINAR konuşmalarında din görevlilerine seslenerek İslam tarihinde din hizmetlerine verdikleri üstün gayretlerinden ötürü Hz. Peygemberimizin övgüsüne mazhar olmuş sahabe - i kiramdan müşahhas örnekler verdi. Personele kutsi vazifelerinde başarılar diledi.