22.06.2021

2021 Haziran Dönemi Hafızlık Tespit Sınavı

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an kurslarında ve kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan adaylar için 2021 Haziran Dönemi Hafızlık Tespit Sınavı İlimiz Müftülüğünde başladı. Sınav, Ankara Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mustafa BODUR hocamızın başkanlığında, Ceyhan Cezaevi Vaizi Zeyid SÜRÜCÜ ve Ceyhan Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi İlknur ÖZDEMİR’ den oluşan komisyonla yürütülmektedir.

21-23 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak olan sınavda kız ve erkeklerden toplam 71 Hafız adayı belgesini alabilmek için ter dökecek.

İl Müftü Vekili Yusuf DİKMEN sınav öncesinde Hafızlık Tespit Sınavına ilimizden katılacak olan hafız adaylarını ve sınav komisyonunu ziyaret etti.

Hafız adayları ile bir süre sohbet eden İl Müftü Vekili Yusuf DİKMEN, sınavda başarı dileğinde bulunarak ziyaretini tamamladı.