11.06.2021

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Yapıldı

2021 yılı Camiler ve Din görevlileri Haftası münasebetiyle müftülüğümüz bünyesinde “Etkili Hutbe Sunumu yarışması” Seyhan İlçe müftülüğüne bağlı Özgür Camii'nde 10 Haziran 2021 tarihinde 11 cami görevlisinin katılımıyla yapıldı.

İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR'ın başkanlığında oluşturulan komisyonda İl Müftü Yardımcısı Mekki SOLMAZ, Yüreğir İlçe Müftüsü Ahmet GÖZCÜ, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlilerinden Dr. Ali TEMEL ve İl Müftülüğü Uzman Vaizi Mehmet ARICI tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Yüreğir İlçe Müftülüğüne bağlı Paşaköy Mh. Camii 4/B Sözleşmeli İmam Hatibi Ömer Faruk BOLAT yarışmada birinci seçildi. Yarışma sonunda dereceye girenlere müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler verildi.