28.10.2020

Mevlid-İ Nebi Haftası 2020

2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası açılış programı, 26.10.2020 tarihinde saat 10:00 da Ramazanoğlu Cami Konferans Salonunda gerçekleşti. Programa İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, İl Müftü Yardımcısı Yusuf DİKMEN, merkez ilçe müftüleri ve bu ilçelerde görev yapan din görevlileri katıldı.

Çukurova İlçe Müftümüz Kadir DEMİRLENK'in açılış konuşması ile başlayan program Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2020 yılı için hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi Haftası sinevizyonu ile devam etti. Programda din görevlilerine hitap eden Adana İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, 2017 yılından itibaren kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası ile ilgili olarak Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sundu.  Özellikle çocuklarına ve torunlarına olan davranışlarına ve merhametine değindi. Daha verimli bir din hizmeti sunabilme yolunda din görevlilerine tavsiyelerde bulundu.

Son olarak içinde bulunduğumuz Mevlid-i Nebi Haftasının hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerini tamamladı.