22.07.2024

Adana’da Aşure Kazanında Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Pişirildi

Adana’da Hacı Nuri Çomu Camii’nde “Aşure Günü” dolayısıyla Cuma namazının ardından aşure ikramı yapıldı.

Aşure etkinliğine Adana Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan İlçe Müftü Vekili Müslim Bildek, Hacı Nuri Çomu Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Nuri Çomu, Sunar Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Nuri Çomu, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger, Muharrem ayının Adanalı hemşehrilerimize ve tüm İslam âlemine huzur ve bereket getirmesini temenni etti.

Cuma namazını kıldıran ve hutbe irad eden İl Müftüsü Mehmet Taşcı ise "Rabbim ülkemize ve bütün müminlere aşure tadında bir ömür yaşamayı nasip eylesin" diyerek “aşure duâsıyla” ikramı başlattı.