Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısı üzerine yeni tip koronavirüs salgınının bir an önce sona ermesi ve hastaların şifa bulması için yatsı ezanının ardından Adana genelindeki tüm camilerin minarelerinden dua edildi.
Detay

Cami ve mescitlerde Cuma ve vakit namazların cemaatle kılınmasına ara verildi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, koronavirüsün yayılma riskine karşı alınan yeni tedbirlerle ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Sema Yiğit TDV Adana Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdunda gençlerle buluştu.
Detay

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Adana’nın Kozan İlçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Sema Yiğit tarafından konferans verildi.
Detay

Adana İl Müftülüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Çukurova Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda kadınlara özel program yapıldı.