Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kur’an kurslarında ve dışarıdan kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayanlar için, Hafızlık Tespit Sınavı 29.06.2020 ile 03.07.2020 tarihleri arasında Adana İl Müftülüğünde gerçekleştirildi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2020 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu kapsamında İl Müftümüz Hasan Çınar kurban bağışında bulundu.
Detay

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2020 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içi 975, yurt dışı 825 TL olarak belirlediklerini açıkladı
Detay

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covıd-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında bütün Kur’an kurslarında her düzeydeki eğitim programlarına ara verilmişti. Fakat bu süreçte Hafızlık eğitimlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmiştir.
Detay

Kovid-19 tedbirleri kapsamında namazların cemaatle kılınmasına ara verilen camiler, Cuma namazı ile birlikte cemaatle namaza yeniden açıldı. İl Müftümüz Dr. Hasan Çınar, Sabancı Merkez Camii'nde Cuma namazı kıldırdı.