12.03.2020

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ ADRB TARAFINDAN BAYANLARA ÖZEL PROGRAM

Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, İlçe Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından organize edilen program Özden Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftümüz Celil KARACA hocamızın selamlama konuşması, Vaize Emine AKTAŞ'ın Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun faaliyetlerini anlattığı sunumla devam etti. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Sema YİĞİT hocamız "Geçmişten Günümüze Medeniyet İnşasında ve Üretim-Tüketim Bağlamında Kadın" konulu konferansını verdi. Kozan Kaymakamımızın, İl Müftümüzün, İlçe Müftülerimizin eşleri başta olmak üzere, İl Müftü Yardımcımız Durdane COŞKUN, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz, Kız İmam-Hatip Lisesi öğrencileri ve bayan halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen program çiçek takdimi ile sona erdi. Program sonunda gayretli çalışmalarından dolayı, Kozan Öğrenci Yurdu Manevi Danışman Hocamız Sümeyye SEZEN'e teşekkür belgesi verildi.