22.03.2024

İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun Gençliğe Yönelik Çalışmaları Kapsamında Kur'an Kurslarında İftar programları Devam ediyor

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun Gençliğe yönelik çalışmaları kapsamında 21 Mart tarihinde Ak Cami Kız Kur'an Kursunun ev sahipliğinde Bağlar ve Lütfiye Hanım Kur'an Kurslarına giden öğrenciler ve KYK Kozan yerleşkesindeki öğrencilerin iştirakı ile, 22 Mart Cuma günü'de  Zafer Cami Kız Kur'an Kursunda öğrenciler ve KYK Kozan yerleşkesinde kalan üniversiteli öğrencilerin de iştirakı ile iftar programı düzenlendi. Programlarda Bayan Vaiz Havva ARSLANHAN tarafından ''Ramazan ve Ahiret Bilinci, Ramazan Ayının Bize Öğrettikleri '' temalı sohbetler gerçekleştirildi. Görevli hocalarımız ve öğrenciler  tarafından ilahi ve Kasideler okundu. İftar programı kılınan teravih namazı ile sona erdi.