14.03.2024

İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Börosunun Gençliğe Yönelik Çalışmaları Kapsamında Merkez Yatılı Kur'an Kursunda İftar Programı Düzenlendi

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun gençliğe yönelik çalışmaları kapsamında Merkez Yatılı Kız Kur'an Kursunda Hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler ve KYK Kozan yerleşkesinde kalan üniversiteli öğrencilerin de iştirakı ile Merkez Yatılı Kur'an Kursunda iftar programı düzenlendi. Program Görevli Manevi Danışman Sümeyye SEZEN hocamız tarafından yapılan '' İslam Kardeşliği '' temalı sohbet, Bayan Vaiz Havva ARSLANHAN tarafından Diyanet İşleri Başkanlığımızın birimi olan Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımı,etkinlikler ve kılınan teravih namazı sonrası sona erdi.