13.03.2018

TDV ADANA ŞUBESİ İNSANİ YARDIM EKİBİNE KIZILAY'DAN EĞİTİM

TDV Adana Şubesi olarak, TDV Adana İnsani Yardım Ekibine Kızılay Genel Merkezi'nden gelen Eğitmen Serpil Uygun Çiçek tarafından 10.03.2018 tarihinde Adana İl Müftülüğü Hizmet Binası toplantı salonunda "Ekip Çalışması ve İletişim" eğitimi verildi.

TDV Adana Şube Yöneticisi Mustafa Gündüz, afet ve acil durum hallerinde ekip içerisinde etkili iletişim, koordinasyon ve ekip bilincinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgilendirme yapılan toplantının etkili ve verimli geçtiğini belirtti.

Adana İl Müftüsü ve TDV Adana Şube Başkanı Hasan Çınar da yapılan eğitimi yerinde ziyaret ederek; "Ekibimizin işin ehli eğitmenlerden bilgi alarak kendilerini geliştirmeleri bizleri çok sevindiriyor. Vakfımızın gönüllülerinin, personelimiz gibi çalışmalarımızda aktif olarak yer almasını istiyoruz, inşallah bu ekibin yapacağı işler Adanamızda ve bölgemizde çok hayırlı hizmetlere vesile olacaktır." dedi.