07.02.2018

ANKARA İL MÜFTÜ YARDIMCISI AYTEN KOÇ KONFERANS VERDİ

Ankara İl Müftü Yardımcısı Ayten Koç, Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda konferans verdi. Programa; İl Müftümüz Hasan Çınar, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Bayanlara özel düzenlenen konferans, Kur'an-ı kerim tilaveti ile başladı. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftümüz Hasan ÇINAR açılış konuşmasını yaptı. Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM)'in de tanıtım sinevizyonu izlendikten sonra Ankara İl Müftü Yardımcısı Ayten Koç konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi.

Ayten Koç yaptığı konuşmasında, ailede sadakat ve güven, eşler arası sevgi ve muhabbetin devamlılığı, ailede huzurun tesisi, eşlerin birbirlerine karşı görevleri ve sorumlulukları konuları hakkında geniş bilgi verdi.