29.04.2017

Çocuk Evlerinde Kalan Çocuklara Kutlu Doğum Programı Düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinin ortaklaşa hazırladığı Kutlu Doğum Haftası programı Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda düzenlendi. Programa Adana Valisi Mahmut DEMİRTAŞ ’ın  eşi Beyhan DEMİRTAŞ Hanımefendi, Adana İl Müftüsü Hasan ÇINAR, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yardımcıları Ferhat TAPAN ve Ayten Şahin, ADRB Vaizleri, Kurumda görev yapan din görevlileri, dernekler ve vatandaşlar katıldı.

Çocuk Evlerinde kalan çocuklar ADRB Koordinatörü Fadime TAŞ ’ın başkanlığında ve kurumda görev yapan din görevlilerinin büyük gayretleriyle hazırlanan programda,  çocukların Peygamber Aşkı büyük beğeni topladı. Adana İl Müftüsü Hasan Çınar hocamızın Gençlikle ilgili sohbeti, çocuklar tarafından büyük alkış aldı. Program çocukların şiir, ilahi, hadis, tiyatro gösterileriyle sona erdi.