16.02.2017

ŞEHİT POLİS MEMURU FIRAT ULAŞ DUALARLA UĞURLANDI

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Yunus Timlerinde görevli polis memuru Fırat Ulaş, geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuştur.

Adana Valiliği bahçesinde düzenlenen törene Vali Mahmut Demirtaş, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından, Adana İl Müftüsü Hasan Çınar, şehidin naaşı başında dua etti.

İl Müftümüz Hasan Çınar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan dualar ve gözyaşları arasında Kabasakal mezarlığına defnedildi.

Diyanet camiası olarak şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.