17.03.2020

Koronavirüse Karşı Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

Yüreğir Müftülüğü ve Yüreğir Belediyesi corona virüsüne karşı aldığı tedbirlerini artırarak sürdürüyor. Yüreğir Belediyesine bağlı ekipler tarafından Cami ve Kur’an Kurslarında dezenfekte işlemi yapılıyor.

Yüreğir Belediyesinin özel kıyafetli görevlileri tarafından gerçekleştirilen dezenfekte işlemi ile ilgili Yüreğir Müftüsü Ahmet Gözcü “Ülke genelinde görünen Corona Virüsü sonucunda Yüreğir Belediyemiz ile gerekli görüşmeler sonucunda Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında dezenfekte işlemi gerçekleştirilmektedir. Yüreğir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Kocaispir başta olmak üzere belediyede görev yapan personele teşekkür ediyorum.

Dezenfekte işlemi devam edecek, vatandaşlarımızın dikkat etmeleri ve mümkün olduğu sürece evlerden çıkmamaları, hastalıktan korunmak ve etkilerini en aza indirmek için Başkanlığımızca alınan tedbirler kapsamında namazların evde kılınması, Camilere ve toplu alanlara mümkün olduğunca gidilmemesi gerekmektedir” diye konuştu.