Kozan İlçe Müftülüğü tarafından İlçe genelinde yürütülen Din hizmetlerinin değerlendirilmesi amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.
İlçe Müftüsü Mustafa Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Şube Müdürleri İsa Hubup, İsmail Serçe, Murakıp Ömer Kafadar ile Din görevlileri katıldı. Toplantı da, 2025-2026 yıllarında gerçekleştirilen ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan sabah namazı buluşmaları ile çeşitli Dini ve kültürel faaliyetler ele alındı. Katılımcılar, çalışmaların daha verimli ve katılımcı bir şekilde yürütülmesi için görüş ve önerilerini paylaştı.
Müftü Mustafa Kaya; Toplantının sonunda yaptığı değerlendirmede, birlik ve dayanışma içerisinde sürdürülen çalışmaların önemine dikkat çekerek, ilçe halkının manevi yönden desteklenmesi adına İlçe Müftülüğümüzce yapılacak olan faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.