20.10.2022

Çukurova Müftülüğünden Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Çukurova İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü "Ulu Çınarlar" projesi kapsamında Adana Şehit Serhat Sığnak Huzurevinde yaşlılar ve gençleri ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

Geçmişi bugüne taşıyan yaşlıların, bugünle gelecek arasında kurulacak köprünün yapı taşlarını oluşturduğunu ve toplumsal, kültürel, etik değerleri gelecek kuşaklara aktarmada çok önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden gönüllüler, yaşlılara ve sorunlarına duyarlı yaklaşmanın insanlık ve yurttaşlık görevi olduğunu belirtti.

Ziyarete Çukurova İlçe Gençlik Koordinatörü gönüllüleri ve Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri katıldı.

Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, yaşlılara ve gençlere yönelik ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.