03.10.2023

Mevlidi Nebi Haftası Dolayısıyla öğrencilere yönelik konferans düzenlendi.

"2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası" coşkusu yurt içinde ve yurt dışında devam ediyor.

Hafta kapsamında Yüreğir Müftülüğünce "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferanslar düzenleniyor.

Yüreğir Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temasıyla Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İlçe Müftümüz Dr. Süleyman ŞAHİN tarafından Konferans verildi.

Konferansa çok sayıda öğrenci katıldı, Müftü Şahin öğrencilere peygamber efendimizden, onun imanı ve istikametinden söz etti. Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (as) ‘ın gençlere verdiği önemden bahsetti, Konferansın bitiminde Okul Müdürü Gülay Atcı’ya Kuran-ı Kerim ve “Peygamberimiz, İman ve İstikamet" adlı kitabı hediye etti.