28.09.2023

Hediyen Kitap Olsun Okullarda Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yüreğir ilçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolle Hediyen Kitap Olsun Okullarda projesi kapsamında Yüreğir Anadolu Lisesi, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphanelerinde Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığına ait kitaplarımızın tanıtımı gerçekleştirildi. Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarına ait çeşitli kitaplar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çıkardığı çeşitli dergilerle okul kütüphanesinde “Diyanet ve Diyanet Vakfı Yayınları Bölümü” oluşturuldu.

Yapılan programa Adana İl Müftüsü Mehmet TAŞCI, Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman ŞAHİN, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇELİK, Şube Müdürü Beyali ÖZLİ, Yüreğir İlçe Gençlik Koordinatörü Mücahit TOPRAK, Din Görevlilerimiz, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Hediyen Kitap Olsun Okullarda projesini yerinde ziyaret eden İl Müftüsü Mehmet TAŞCI; “Okullarda eğitim gören öğrencilerin milli, manevi ve ahlaki gelişimlerini desteklemek ve okul kütüphanelerinin zenginleşmesine yardımcı olmak amacıyla bu projeyi başlatmış bulunuyoruz. Emeği geçen Okul Müdürlerimize, öğretmen, öğrenci ve tüm gönüllü kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.