26.09.2023

İmam Hatip Ortaokulu'nda Mevlid-i Nebi Programı

Mevlid-i Nebi Haftası programları kapsamında Nurettin Topçu İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen programa İlçe Müftümüz Dr. Süleyman ŞAHİN, Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Konuşmacı olarak katılan İlçe Müftümüz Dr. Süleyman ŞAHİN, “Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya teşrif edişinin yıl dönümünü hep birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed, Müslümanlar ve bütün insanlık için mükemmel bir hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamından insanlığa aktarmıştır. Bizler de bizi var eden Allah’a hamd edeceğiz ve onun emrine göre yaşayacağız ” diye konuştu.

İlçe Müftümüz ŞAHİN program sonunda, Okul idaresine, programa katılan öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.