30.03.2020

"Hediyem Kur'an Olsun" kampanyası

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan "Hediyem Kur'an olsun" kampanyası kapsamında, Yüreğir İlçe Müftülüğü’de kampanyaya destek verdi.

İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin aziz hatırasına kısa bir zaman öncesi başlattığımız Hediyem Kur’an Olsun kampanyasında elde edilen miktar Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine teslim edildi. 550 adet Kur’an dünyanın birçok coğrafyasında ihtiyaç duyan din kardeşlerimize dağıtılmak üzere yola çıktı. Böylesi anlamlı günlerde Ramazan ayının gölgesi üzerimize düştüğü bereketli zaman diliminde hayrını esirgemeyen  hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun, sıkıntılı ve zor günlerden salimen çıkmayı milletçe lütfeylesin” diye konuştu.