14.11.2019

Mevlid-i Nebi Faaliyetleri Devam Ediyor

Yüreğir Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Programları çerçevesinde hazırlanan faaliyetler devam ediyor.

Yüreğir ADRB Koordinatörü Hafıza Apaka yaptığı açıklamada “Yüreğir Müftülüğü ve Yüreğir Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun ortaklaşa yürütmüş olduğu Mevlid-i Nebi Programları çerçevesinde ilçemiz genelinde faaliyetler devam etmektedir. Tüm görevli arkadaşlarımız kendilerine verilmiş olan görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorlar. İlçemiz genelinde şuan okul programları, konferanslar, seminerler, hasta, yaşlı, engelli ziyaretleri vb bir çok programımız devam ediyor. Başta sayın İlçe Müftümüz Celal Büyük olmak üzere İlçe genelinde çalışan bütün görevli arkadaşlara ve faaliyetlerimize katılan Adana İl Müftü Yardımcımız sayın Dürdane Coşkun, Murakıp Tuba Temel ve diğer hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yüreğir ADRB tarafından faaliyetlerin devam edeceği duyuruldu.