Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Romanlar Derneği Bşk. Ahmet Özyiğit, Dernek Bşk. Yrd. Cumali Demirci‘nin ortak yürüttüğü Toplu Sünnet şöleni programı düzenlendi.
Detay

İlçe Müftüsü Dr. Süleyman ŞAHİN, Gençlik Koordinatörü Mücahit Toprak ve Engelli Koordinatörü İbrahim Yüce ile birlikte "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Engelli aileyi ziyaret etti.
Detay

Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Dr. Süleyman ŞAHİN ve müftülük personelinden oluşan bir heyet, İlçe Kaymakamı Mehmet AKSU'yu makamında ziyaret etti.
Detay

Yüreğir İlçe Müftülüğümüz tarafından, Mevlid Kandili münasebetiyle, Yüreğir Merkez Cami’nde, 26 Eylül 2023 Salı günü akşam namazına müteakip, Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla, "Kandil Özel Programı" düzenlendi.