12.03.2020

Kulluk İçin Yok Engel, Yeter ki Sen de Camiye Gel

Diyanet İşleri Başkanlığınca sunulan din hizmetinin toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması ve engelli bireylerin caminin manevi iklimi ile buluşturulması amacıyla Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan “Kulluk İçin Yok Engel, Yeter ki Sen de Camiye Gel” projesi kapsamında düzenlenen programda, engelli bireyler bir araya geldi.

Yumurtalık İlçe Müftülüğünce Aydın Camii’nde düzenlenen programda, İlçe Müftü Vekili Şakir AKTAŞ ''Allah'a Kul Olmak, Salih Amel ve Namaz'' konulu bir sohbet yaptı ve ''Allah'a ibadet etmek isteyen kardeşlerimize en güzel imkanı sunmak için buradayız. Engelli, engelsiz tüm halkımızla beraber gönül birlikteliği sağlamak istiyoruz. Bu gayretimizde davetimize icabet eden ve destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.