26.10.2020

İlçe Müftümüzün Veda Mesajı

Kıymetli Tufanbeyli Hemşehrilerim;

Büyük bir onurla 29.09.2018 tarihinden itibaren sürdürdüğüm Tufanbeyli İlçe Müftülüğü görevini; Reyhanlı İlçe Müftülüğüne atanmam nedeniyle hamdolsun tamamlamış bulunmaktayım. 26 Ekim 2020 Pazartesi günü buradaki görevimden ayrılacağım.

Torosların zirvesinde kışı biraz zorlu olmakla birlikte dört mevsimi de ayrı güzel, etrafı tarihi ve doğal güzelliklerle dolu İlçemiz Tufanbeyli’nin; kadirşinas güzel insanlarını hayırla yâd etmeye devam edeceğim. Tufanbeyli, ilk ilçe müftülük yıllarımın geçtiği, hizmet hayatımda iz bırakan ilk göz ağrım olarak kalacak.

Bu ulvi görevi yürütürken desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer SEVGİLİ’ye, İl Müftümüz Sayın Hasan Çınar Hocamıza, önceki Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanımız Remzi ERGÜ’ye ve kamu-kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının değerli yöneticilerine ve özellikle ilçemizin dört bir köşesinde din hizmetini büyük bir özveri ile yürütmeye çalışan din görevlisi mesai arkadaşlarıma, daire personelimize ve tüm Tufanbeylili kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Ben, saygı değer halkımızdan haklarını helal etmelerini bekliyor varsa tüm haklarımı helal ediyorum.

Yüce Rabbimden Tüm Tufanbeyli halkına; sağlık, âfiyet ve dini bütün bir hayat ve dünya âhiret huzuru dilekleriyle sizleri Yüce Rabbime emanet ediyorum.

Allah'a emanet olunuz.