02.10.2020

“1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI” MÜNASEBETİYLE İLÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA ARSLAN DİN GÖREVLİLERİ İLE BERABER İLÇE KAYMAKAMIMIZ ÖMER SEVGİLİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

“1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Nedeniyle İlçe Müftüsü Mustafa ARSLAN ve beraberindeki din görevlileri ile Kaymakamımız Sn.Ömer SEVGİLİ’ yi makamında ziyaret etti.

Kaymakamımız SEVGİLİ, tüm din görevlilerimizin “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı kutlayarak ilçe Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında görev yapan personele özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi verdi ve görevlerinde başarılar diledi.