17.03.2019

LİSELER ARASI "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" ŞİİR YARIŞMASI

İlçemiz Müftülüğü tarafından 15.03.2019 tarihinde Kaymakamlık Konferans Salonunda saa 14.00'te Liseler arası Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri ezberden ve güzel okuma yarışması düzenlendi.İlçemiz Müftüsü Sayın Mustafa ARSLAN kısa bir zaman aralığında yarışma duyurusu yapılmasına rağmen katılımın çok olduğunu, bundan sonraki senelerde katılımın  dahada artacağını belirtti. Yarışmaya katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Fehat ATAR'a teşekkür etti.
Programda yarışmaya katılan öğrencilerin tamamına hediye verildi.1.ye tüm altın,2.ye yarım altın ve 3. ye çeyrek altın hediye edildi.
Yarışmada derece alan Öğrenciler ve okulları.

1. Fatma ALCI (Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi)

2.Hatice KARADOĞANER (Şehit Mesut ALCI Anadolu Lisesi)

3.İbrahim SİLİM (Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi)

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yarışmada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.