25.11.2022

DİN GÖREVLİMİZ EMEKLİ OLDU

40 yılı aşkın süredir din hizmeti, Kur'an muallimliği görevini yürüten, sayısız hafız yetiştiren hocamız bugün itibarıyla görevini tamamlayıp aramızdan ayrıldı. Tüm personelin katılım gerçekleştirdiği mutat personel toplantısında söz alan Veli BURSA; "Rabbim beni bunca yıl Kur'anı'na hizmet ettirdi. Ona hamdediyorum, şükrediyorum. Rabbim sizlere de emekli olabilmeyi nasip etsin" ifadelerini kullanıp, helallik istedi. İlçe Müftümüz Mehmet YAMAN; "Veli hocamıza yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum" diyerek plaket takdim etti. Şube Müdürümüz Halit KÖSE ayrıca hediye takdiminde bulundu.

Seyhan Müftülüğü olarak Veli BURSA hocamıza yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı temenni ederiz.