11.10.2022

İL MÜFTÜSÜ MEHMET TAŞCI MÜFTÜLÜĞÜMÜZ DAİRE PERSONELLERİYLE BULUŞTU

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Mehmet TAŞCI, Seyhan İlçe Müftülüğü daire personeli ve Türkiye Diyanet Vakfı Seyhan Şubesi mütevelli heyeti üyeleri ile buluşma programına katıldı.

Program, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet YAMAN'ın ev sahipliğinde Müftülüğümüz şube müdürü, vaizler, din hizmetleri uzmanı, şef, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, memur, şoför, destek hizmeti personelleri ve TDV Seyhan Şubesi mütevelli heyet üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Program tanışma, sohbet ve okunan hatimlerin duasının il müftümüz tarafından yapılması ve kahvaltı ikramı ile sona erdi. Seyhan İlçe Müftülüğü görevlileri ve Tdv Seyhan mütevelli heyeti üyeleri, il müftümüzün Din Görevlileri Haftalarını tebrik etmesinden, dolayı teşekkür edip menuniyetlerini ifade ederek, teşekkürlerini bildirdiler.

İl Müftüsü TAŞCI "gerçekleştirilen din hizmetlerinin merkezi konumu olan Müftülük ayağındaki iş ve işlemlerin yürütülmesinde önemli katkılarda bulunan siz çalışma arkadaşlarıma ve işlerin yürümesinde önemli desteklere imza atan Seyhan TDV mütevelli heyet üyelerimize, ilçe müftümüze ve Müftülüğümüze teşekkür ediyorum ayrıca gördüğüm bu birlik ve beraberliğinizden dolayı duyduğum memnuniyetimi de belirtmek istiyorum. Pogramın hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Seyhan Müftülüğü olarak İl Müftümüz Mehmet TAŞCI hocamıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.