04.06.2022

SEYHAN MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KURSLARI MEZUNİYET PROGRAMLARI VE KADİM OYUNLAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Seyhan Müftülüğümüz uhdesinde hizmet veren 4-6 yaş Kur'an kurslarıımızdan Hz. Aişe Kur'an Kursu 4-6 yaş sınıflarının programı yoğun katılımlı şekilde Gülen Özkan Cami bahçesinde gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz ve birçok davetli kardeşlerimizin, görevlilerimizin ve velilerimizin katıldığı proğram minik Azra yavrumuzun ezbere okuduğu Bakara suresi son iki ayetinin tilâvetiyle başladı.

İlçe Müftümüz Mehmet YAMAN'ın selamlama, tebrik ve teşekkür konuşması, minik yavrularımızın birbirinden güzel ilahileri, gösterileri, ezberledikleri hadisler, İstiklal Marşı, şiirlerin sunumuyla devam etti. Program sonunuda Müftümüzün ve katılımcıların hediye takdimi ile program sona erdi.

Program da ve eğitim öğretim döneminde emeği geçen tüm Kur'an kursu öğreticilerimize, görevli hocalarımıza, yavrularımıza ve velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.