05.05.2021

ZELİHA SÖYLER CAMİİ CUMA NAMAZINDA MÜMİNLERLE BULUŞTU

Seyhan Küçükdikili Kavaklı mahallemizde yapımı tamamlanarak ibadete açılan Zeliha Söyler Camimiz bugün Cumada Seyhan ilçe Müftümüzün vaazı - hutbe iradı ve namazı kıldırmasıyla ibadete açıldı.

Camimizde ilk Cuma mahalleli kardeşlerimizin büyük coşkusu ve katılımlarıyla dularla, hayır sahibi Hacı abimizin, çevre cami görevli hocalarımızın, muhtarımızın, ve çevre mahalle muhtarlarımızın, iştirakiyle gerçekleşti. Camimizin inşaatı 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandı. Cami, 250 m2 oturumla 480 m2 kapalı alan, 750 cemaat kapasitesi, beton + kubbeli çatısı, son cemaat kısmı, mahfeli, abdestlik ve lavaboları ile Kavaklı mallesindeki kardeşlerimize hizmet edecek.

Camimizin arsasından, temelinden-tamamlanmasına kadar emeği gecen hayırsahibi hacı Zülfikar amcamıza, emeği ve duası bulunan mahalle halkımıza, kardeşlerimize teşekkür ederiz. Rabbim kendilerinden razı olsun, hayrını kabul buyursun.

Camimiz mahallemize, şehrimize ve tüm cemaatimize hayırlı olsun. Cemaati bol, şuurlu ve daim olsun.