14.07.2020

Müftümüz Mehmet YAMAN'dan Esnaflara Vekaletle Kurban Ziyareti

Kurbanlarımız hepimizi, Rabbimize ve kardeşlerimize yakınlaştırsın...

Seyhan TDV Şubesi ve İlçe Müftülüğümüz din görevlileri, Şube Müdürümüz ve İlçe Müftümüz rehberliğinde Seyhan Metal Sanayi bölgesi, Yeni Sebze Hali, Atikop Toptancılar Hali ve OtoCenter Galericiler Sitesi esnaflarımızı ve çalışanlarını iş yerlerinde ziyaret etti. Diyanet Vakfı ve Başkanlığımızın Vekaletle Kurban Organizasyonu çalışmalarından bahsederek kendilerine hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. Seyhan Müftülüğümüzce başlattığımız Vekaletle kurban kampanyası tüm hocalarımızın sahadaki gayretli çalışmaları ile devam ediyor.

Kurban Standlarında, Cami ve Kur'an Kurslarımızın çevresindeki tüm ev, işyeri, çarşı ve pazar yerlerini ziyaret ederek vekaletle kurbanını bağışlamak isteyen halkımızı, kurbanlarını Diyanetimize vermeleri için davet eden görevlilerimizin bu çalışmalarını Rabbim bereketlendirsin. Hayırsever kardeşlerimizin kurbanlarını kabul eylesin.

Bugün kurbanlarını Diyanetimize bağışlayan BNS Kalıp sahibi Bünyamin beye, Beyazel Gıda sahibi Hasan beye ve diğer bağışcı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim kabul etsin.

Ayrıca #KurbanınıPaylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla,

bu yıl da bize emanet ettiğiniz kurban vekaletlerinizi Türkiye’nin dört bir yanında ve 75 ülkenin 287 bölgesinde kardeşlerimize ulaştıracağız.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde organize edilen Vekalet Yoluyla Kurban bağışlarınızı Seyhan ilçe Müftülüğümüze, Bağış Standlarımıza, Cami ve Kur'an Kursu görevlilerimize yapabilirsiniz.

Tel:0 322 352 53 94

0 535 221 30 89

Adres : Alidede Mah. Alimünif Cad. 29006 Sok. No: 4 {Yağ Cami yanı} Seyhan/ADANA