Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

4/6 yaş Kur'an Kursu Öğreticileriyle 5 ay boyunca sürecek ayda bir adet çocukla ilgili eğitici kitap okuma ve birlikte mütalaasını yaptığımız kitap kritiği çalışmamızın ilkini bugün Müftülüğümüz salonunda gerçekleştirildi.
Detay

Seyhan Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca hazırlanan “Hafızım Kutlu Yolunda Mutlu Olsun” projesi kapsamında düzenlenen seminerlerimiz devam etmektedir.
Detay

Seyhan Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Birimince hazırlanan “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında “Evliliğe İlk Adım” seminerlerimiz
Detay

Seyhan Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca hazırlanan “Huzurlu Aile, Güçlü Toplum, Güvenli Gelecek” projesi kapsamında “Evliliğe İlk Adım” Seminerlerinin 2.grup 2.dersi bugün gerçekleştirildi.
Detay

Seyhan Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri ile bir kısım Kur’an Kursu Öğreticileri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile yemekte bir araya geldiler. Güzel bir kutlama oldu.
Detay

“Biz Bir Aileyiz-Çocuk” Projesi kapsamında Seyhan İlçe Müftülüğümüze bağlı Yaz Kur’an Kursunda okuyan çocuklara yönelik “Mahremiyet Bilinci”, “Çevre Bildirisi” ve “Bağımlılıkla Mücadele” seminerleri verildi.