23.03.2023

Adana İl Müftülüğü Personeli Ramazan Ayına Dualarla Başladı

2023 yılı Mart ayı daire personeli toplantısı İl Müftümüz Mehmet Taşcı başkanlığında 23.03.2023 tarihinde Adana İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerîm tilâveti ile başlayan toplantıya İl Müftüsü Mehmet Taşcı, il müftü yardımcıları, şube müdürleri, murakıplar, vaizler ve daire personeli katıldı. Toplantıda İl Müftüsü Mehmet Taşcı tarafından gündemdeki başlıklar ele alındı. Müftü Taşcı personele yönelik dua mahiyetindeki konuşmasında "Cenab-ı Allah, Ramazan ayı'nın manevi ikliminden istifade edebilmeyi nasip eylesin, tutmuş olduğumuz oruçları, kılmış olduğumuz teravihleri kabul eylesin. Adana İl Müftülüğü olarak asrın felaketi olan, bizleri derinden etkileyen depremin ilk anından itibaren sahadayız. Ben bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah' tan rahmet, kalanlara sabır ve yaralı olanlara acil şifalar diliyorum" dedi.