23.09.2022

Başarılı Sporcular İl Müftümüzü Ziyaret Etti

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren sporcuları Makamında kabul etti.

Kur'an Kursundaki Milli Sporcuları; Emre Çavğa, Fülorya Tuğba Kaçar, Başak Açelya Yaylamaz, Batuhan Yaylamaz Makamında ziyaret etti ve Yeşil Çelebi Camii Dernek Başkanı sporcu Arda Kaçar’da eşlik etti.

Başarılarından dolayı gençleri kutlayan İl Müftümüz Taşcı; ''Elbette ki bununla yetinmeyeceğiz. Sizlerden daha büyük başarılar bekliyoruz. Biz kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında, sporcularımıza da büyük destek veriyoruz. Adana’da daha başarılı sporcular kazandırmak için hep birlikte çalışacağız, “Hedefleriniz büyük olmalı '' yönünde tavsiyelerde bulunan Müftü Taşcı, “Bir şeyi başarmak, onu ne kadar istediğinizle orantılıdır. Bu nedenle her zaman hedeflerinizi büyük tutup onu başarmak için elinizden gelen çabayı göstermelisiniz. Gençlerimize kıymet verdikçe onların neleri başarabileceğini hep birlikte gördük. Elbette ki bununla yetinmeyeceğiz. Adana adına daha fazlasını kazanmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Milli sporcu Florya Tuğba Kaçar, mevcut durumdaki ve açılacak olan Kuran Kurslarında öğretim gören çocuklara sportif faaliyetler alanında elinden gelen desteği vereceğini söyledi

Daha sonra Başarılı Sporcular, Adana Müftü Yardımcısı Yusuf Dikmeni ziyaret ettiler.

Ziyaret, Çeşitli spor dallarında gerçekleştirilen Avrupa ve Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren sporcuların, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

SPORCULARIN DERECELERİ

EMRE ÇAVAN