21.09.2022

Adana İl Müftüsü Taşcı,19 Eylül Gaziler Günü Programına Katıldı

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Adana Valiliğince düzenlenen “19 Eylül Gaziler Haftası” programına katıldı.
Adana Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Nezihe Yalvaç Uygulama Otelinde gerçekleştirilen programa Vali Dr. Süleyman Elban’ın yanı sıra; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Vali Yardımcısı Adem Arslan, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt ile şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.
Gazi ve şehit yakınları onuruna verilen yemekte saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, protokol konuşmaları, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın yaptığı duanın ardından sona erdi.
Gaziler Gününü kutlayan İl Müftüsü Mehmet Taşcı, gazi ve şehit aileleri ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.