16.01.2022

Adana İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR Sabah Namazı Buluşmalarında Adana Ulu Cami’deydi

16 Ocak 2022 Pazar sabahı gerçekleşen programda Müftü ÇINAR'a İl Müftü Yardımcısı Yusuf DİKMEN ve Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet YAMAN da eşlik etti.

Pandemi sürecinde tedbirler çerçevesinde normalleşmeye çalışıldığı şu günlerde Adana genelindeki camilerde sabah namazı buluşmaları yeniden gerçekleştirilmeye başladı. 16 Ocak Pazar sabahı gerçekleşen programda Müftü ÇINAR Ulu camiyi dolduran cemaate hitap etti.

Katıldığı programda sabah namazını da kıldıran ÇINAR namaz sonrası yaptığı sohbette; Cami ve cemaatin önemini, cemaate katılmanın ecrini özellikle Sabah namazının kıymetini, hak katında şahitli olduğunu ifade etti. Pandemi sürecinde yalnızlaşan camilerimizi tekrar eski günlerine döndürmek için gayretimize ihtiyaç olduğunu ifade etti. ÇINAR'ın konuşmasının ardından yapılan tesbihat ve dua ile devam eden program, cami çıkışında katılan cemaate yapılan ikramla sona erdi.