15.10.2021

Çekom Çocuklarından İl Müftümüze Ziyaret

Adana Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Çocuk evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar’ı makamında ziyaret etti. Çocuklarla beraber ÇEKOM Müdürü Fatih Ataş ve beraberindeki öğretmenler İl Müftümüzün şahsında tüm diyanet personelinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladılar.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette çocuklarla tek tek ilgilenen Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her zaman sizlerin yanınızdayız, hayatınız boyunca doğruluk, dürüstlükten ve iyilikten ayrılmayınız. Neslimize güzel bir istikbal hazırlamak için özveriyle çalışan, bu yavrularımıza kol kanat geren, huzurlu ortamı sağlayan herkese teşekkür ederim.” Diyerek misafirlerine Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları olmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti.

ÇEKOM Müdürü Fatih Ataş da, Diyanet İşleri Başkanlığının çocuk evlerinde gerçekleştirdiği “Değerler Eğitimi”nin, çocuklar üzerindeki olumlu etkilerinden dolayı teşekkür etti.