15.07.2021

Adana 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehitlerin anısına Adana’da Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Ramazanoğlu Camii’nde Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen düzenlenen Mevlid programına Vali Elban’ın yanı sıra; kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Program sırasında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından 15 Temmuz 2016’da meydana gelen darbe girişimini canı pahasına engelleyen 251 şehit başta olmak üzere, geçmişten günümüze kadar vatan topraklarımızın bütünlüğünü korumak ve milletimizin huzur ve güven içinde yaşamını sürdürebilmesi uğruna canlarını feda ederek şehadete yürüyen tüm şehitler rahmetle anıldı ve şehitlerin ruhları için dualar edildi.
Programda Kur'an-ı Kerim ve mevlit-i şerif okunmasının ardından Adana İl Müftümüz Dr. Hasan Çınar’ın tüm şehitlerimiz anısına okunan 2491 hatim duasıyla sona erdi.