19.05.2020

“Ramazan ve Sorumluluk Bilinci ” Temalı Kompozisyon Yarışması Düzenlendi

Adana İl Müftülüğü 2020 Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde üniversite öğrencileri arasında “Ramazan ve Sorumluluk Bilinci ” temalı kompozisyon yarışması düzenlendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında üniversitelerin bahar dönemi eğitim ve öğretiminin uzaktan yapılması kararı da dikkate alınarak sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yarışmaya Türkiye geneli örgün ve açıköğretime devam eden üniversite öğrencileri katıldı.

Yarışmaya katılan öğrencilerin eserleri İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun başkanlığında toplanan komisyon tarafından değerlendirildi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren eserlerden birinci eserin sahibi 1000 tl, ikinci 750 tl, üçüncü 500 tl, dördüncü ve beşinci eserlerin sahipleri 100'er tl para ödülü ile ödüllendirildi.